Общи условия

Нашата политика за възстановяване и връщане продължава 30 дни. Ако са изминали 30 дни от покупката ви, не можем да ви предложим пълно възстановяване или замяна.

За да отговаряте на условията за връщане, вашият артикул трябва да е неизползван и в същото състояние, в което сте го получили. Също така трябва да е в оригиналната опаковка.

Няколко вида стоки са освободени от връщане. Нетрайни стоки като храна, цветя, вестници или списания не могат да бъдат върнати. Ние също така не приемаме продукти, които са интимни или санитарни стоки, опасни материали или запалими течности или газове.

Допълнителни артикули, които не подлежат на връщане:

  • Подаръчни карти
  • Софтуерни продукти за изтегляне
  • Някои продукти за здраве и лична хигиенаs

За да завършим връщането си, ние изискваме касова бележка или доказателство за покупка.

Моля, не изпращайте покупката си обратно на производителя.

Има определени ситуации, при които се предоставят само частично възстановявания:

  • Книга с очевидни следи от употреба
  • CD, DVD, VHS касета, софтуер, видео игра, касета или винил запис, който е бил отворен.
  • Всеки артикул, който не е в първоначалното си състояние, е повреден или липсващи части по причини, които не се дължат на наша грешка.
  • Всеки артикул, който е върнат повече от 30 дни след доставката

Възстановяванията

След като връщането ви бъде получено и проверено, ние ще ви изпратим имейл, за да ви уведомим, че сме получили върнатия ви артикул. Ние също така ще ви уведомим за одобрението или отхвърлянето на вашето възстановяване.

Ако бъдете одобрени, възстановяването на сумата ще бъде обработено и кредитът автоматично ще бъде приложен към вашата кредитна карта или оригинален начин на плащане в рамките на определен брой дни.

Закъснели или липсващи възстановявания

Ако все още не сте получили възстановяване на средства, първо проверете отново банковата си сметка.

След това се свържете с компанията за кредитна карта, може да отнеме известно време, преди възстановяването на сумата да бъде официално публикувано.

След това се свържете с вашата банка. Често има известно време за обработка, преди да бъде публикувано възстановяването.

Ако сте направили всичко това и все още не сте получили възстановяването си, моля, свържете се с нас на {email address}.

Артикули в разпродажба 

Само артикули на редовна цена могат да бъдат възстановени. Стоките на разпродажба не могат да бъдат възстановени.

Размени

Ние сменяме артикули само ако са дефектни или повредени. Ако трябва да го замените за същия артикул, изпратете ни имейл на {email address} и изпратете артикула си на: {physical address}.

Ако артикулът е бил маркиран като подарък при покупка и изпратен директно до вас, ще получите подарък кредит за стойността на връщането ви. След получаване на върнатия артикул, сертификат за подарък ще Ви бъде изпратен по пощата.

Ако артикулът не е бил маркиран като подарък при закупуване или подаващият подарък е изпратил поръчката до себе си, за да ви даде по-късно, ние ще изпратим възстановяване на сумата на дарителя и той ще разбере за връщането ви.

Доставката се връща

За да върнете продукта си, трябва да изпратите продукта си на: {физически адрес}.

Вие ще носите отговорност за плащането на вашите собствени транспортни разходи за връщане на вашия артикул. Разходите за доставка не се възстановяват. Ако получите възстановяване на сумата, разходите за доставка за връщане ще бъдат приспаднати от възстановяването на сумата.

В зависимост от това къде живеете, времето, което може да отнеме, за да достигне до вас разменения ви продукт, може да варира.

Ако връщате по-скъпи артикули, може да помислите да използвате проследима услуга за доставка или да закупите застраховка за доставка. Не гарантираме, че ще получим върнатия ви артикул.

Нужда от помощ?

67 / 5 000
 

Резултати за превод

Свържете се с нас на {email} за въпроси, свързани с възстановяване на суми и връщания.