ГУЛЯЙ
социален експеримент акция на артистите Filthy Rags и Thirsty Vegans

кой кой е:
Filthy Rags определят себе си като живопистно, а понякога и черно-бяло артистично настроен тим/сбирщайн;
Thirsty Vegans като локална манифактура за малцови напитки на местно ниво;
какво замислят:
Двете формации се събират, не за първи път в акция, като социален експеримент, за да изследват публиката, която провокират, чрез две творчески направления.
Артистите от Filthy Rags отдавна са добре известни на графити сцената.
Thirsty Vegans колектив обаче е отскоро забъркан в творческия процес на нискоалкохолните малцови, крафт напитки и височината на ъндърграунд арт сцената.
в очакване на публика от:
Художници, музиканти, графити артисти, известни актьори, телевизионни готвачи, личности от “Хайлайфа”, ценители на нелегалния лек алкохол, тайните братства за окултни ритуали.
представете си че:
В рамките на тази трансцедентална сесия присъстващите ще могат да разгледат, оценят, коментират и критикуват създадената от Filthy Rags експозиция – рисунки с туш, инсталации и още нещо.
Докато тече този празник на приятелството, научните работници от Thirsty Vegans колектив, ще предоставят четири специално подбрани сорта малцова отвара. По споделени от тях тайни сведения бирата е сварена с продукти и билки, събирани от девици по Еньовден. Комбинацията от вкусове, аромати и усещания, ще Ви доведат до върховен гастрономически екстаз, придружен от душевно-физическа Нирвана през цялото време или в определен момент от вечерта;
последствията:
Подгответе се за истински лични преживявания, изпадане в транс и психически белези, оставащи за цял живот.
играчка плачка:
В рамките на събитието ще се проведе работилница със състезателен характер.
Темата и конкретните изисквания ще бъдат посочени на място.
Избирането на победител ще стане след няколко магични сеанса, с помощта на две врачки от село Туркинча намиращо се в дебрите на страховития Балкан и няколко черни кокошки за разкош.
Всички в залата също ще могат да повлияят на избора.
мястото:
Това сборище е с координати: 43°12’20.7″N 27°55’41.7″E и до бившата дискотека Екстраваганца на Морската алея във Варна.
поканата:
Бидейки тайнствено събиране на свръхестествени сили и човеци, присъствието и участието в ГУЛЯЙ става само сред изрична покана и приветствие от страна на организаторите.
Нека всички, до които е достигнал този апокрифен и противоречив текст, да се чувстват избрани и да се включат.
допълнителни постулати:
Възможностите за правене на магии за късмет, търкане на билетчета, пускане на фиш, участване и гарантирано печелене от лотарията,
ритуални клади на плажа, голо хоро, жертвоприношения на плюшени играчки и всякакви индивидуални въплъщения, импровизации, фетиши са неограничени и очаквани.